Carcasa din piele pentru iPhone 6/6 Plus de la Noreve

0

De fiecare data cand Apple prezinta un nou telefon, apar incet-incet diferite carcase, folii si alte accesorii pentru a proteja noile “bijuterii”.

Chiar daca device-urile lansate anul acesta sunt mai mari, accesoriile nu inceteaza sa apara, iar astazi vorbim de carcasele din piele de la Noreve un seller francez cu produse premium pentru device-urile Apple dar nu numai.

IMG_2078 IMG_2077
Cand spunem “premium” ne asteptam, evident, la calitate, punct unde aceasta carcasa exceleaza, vorbind de implementare cat si de packaging.

IMG_2109

Dupa ce “montam” carcasa, aceasta adauga automat, un strat de protectie si unul de incredere, cum ca device-ul nostru este in siguranta, orice s-ar intampla.

IMG_2075 IMG_2076
In timpul apelurilor, pentru ca flip-ul sa nu devina incomod, il putem inchide, acest lucru fara a ingreuna apelul telefonic, datorita modelului inteligent creat.

IMG_2110

Daca vreti un produs de calitate, care sa se asorteze cu telefonul vostru, puteti alege una din carcasele disponibile aici, de unde puteti personaliza carcasa aleasa cu diferite culori, tipuri de inchidere, material, si altele. Shippingul este foarte rapid, datorita celor de la DHL.

Lasă un comentariu