[Review] Poker by Zynga

0

Poker-ul e un joc care se desfasoara in lumea intreaga. Evident, nu toti oamenii vor sa joace in realitate acest joc si sa piarda o cantitate mare de bani. Daca va aflati in situtia descrisa mai sus, atunci aveti la dispozitie jocul Poker by Zynga.

Acest mic joculet este primul social-game al Zynga si cel mai mare joc din lume despre poker. Jucatorii pot intra la orice masa si sa intalneasca orice alt jucator din lumea intreaga, sa-si intalneasca prietenii sau sa joace la “mese V.I.P”.

Toti jucatorii pot interactiona intre ei prin chat-ul integrat, completand challange-uri, trimitand si primind cadouri.

Conform appdata.com, Poker by Zynga e al patrulea cel mai popular joc de pe Facebook, dupa patru ani dupa lansare. Jocul este in primele zece cele mai mari aducatoare de profit aplicatii din AppStore. Puteti juca Poker by Zynga inclusiv pe Android, Yahoo sau Google+.

Un tabel ii arata pe cei mai buni jucatori in comparatie cu prietenii lor iar prin “magazinul de cadouri”, acestia isi poti personaliza scaunul de la masa de joc.

Poker by Zynga poate fi jucat pe 3G sau pe Wi-FI.

Zynga Poker - Texas Holdem (AppStore Link) Zynga Poker - Texas Holdem
Developer: Zynga Inc.
Rated: 17+4.53472
Price: Free Descarcă

Join the #1 Poker game on iPhone, iPad and Facebook! Play Zynga Poker LIVE against more than 6 million daily users! There’s always a table waiting for you in this exciting Texas Hold ‘em Poker game. Choose from a 5 or 9 person poker table or jump right into a tournament! Easy for beginners to learn and tough for competitive poker players to put down!

;

Poker by Zynga poate fi descarcata gratiut din AppStore iar aplicatia este compatibila cu toate iDevice-urile ce ruleaza iOS 3.0 sau mai mare.

Lasă un comentariu