[Review] Spigen Rugged Capsule pentru iPhone 6 și 6S

0

IMG_2543Spigen, este una dintre cele mai mari companii ale lumii care fabrică o gama variată de accesorii (huse, dock-uri, baterii reîncărcabile, folii de protectie) pentru brand-uri renumite ca Apple și nu numai.

IMG_2476Modelul Rugged Capsule de la Spigen, după părerea mea, este una dintre cele mai arătoase case-uri pentru iPhone pe care le-am avut. Cu un interior & exterior fabricat din TPU, aceasta husă oferă utilizatorului protecție împotriva căzăturilor, cât și mult grip în momentul în care utilizatorul ține terminalul în mână.

Husa arată foarte bine din ambele părți. Fața oferă un design lay on table, pe când spatele prezintă accente din fibră de carbon (not really dar arată bine), iar în mijloc logo-ul Spigen înconjurat de patru șuruburi evident false. Butoanele de sleep/wake si de volum oferă și ele un feedback foarte bun.

Gorgeous design, Spigen! Well done 😀

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu