[Review] Tweetbot 4 pentru iOS & Mac

1

tweetbot-4_iphone._icon-100618846-large

În opinia mea de utilizator, Tweetbot este cel mai bun client pentru Twitter. După mai bine de câteva luni de utilizare, revin și eu cu un review.

tweetbot_4_ios_split_view-100618833-large970.idgeNoul update aduce cu el un feature destul de semnificant pentru utilizatorii de iPad, bineînțeles, și pentru mine. Începând cu lansarea iOS 7 de acum doi ani, cei de la Tapbots au neglijat utilizatorii de iPad, nelansând un nou update pentru aplicație până anul acesta.

Așadar, Tweetbot 4 este universală pentru toate device-urile iOS, dezvoltatorii beneficiind de ecranul mare al iPad-ului (vezi screenshot).

tweetbot_4_ios_day_and_night_mode-100618830-large

Totodată, un nou feature este și Activity View care face exact ce indică numele. Nu cred că ar fi cazul să intru în detalii. Night/Day mode este mai inteligent și ne permite să efectuăm un swipe cu două degete în sus sau jos pentru a schimba modurile de afișare.

Nu m-aș mai întoarce niciodată la aplicația oficiala Twitter. De menționat este faptul că Tweetbot 4 este compatibilă numai și numai cu device-urile care rulează iOS 9. Pentru deținătorii de iPhone 6s & 6s Plus, aplicația vine cu support pentru 3D-Touch.

Mai multe despre aplicație și dezvoltatori, aici.

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

1 COMMENT

Lasă un comentariu