[Review] Tweetbot 4 pentru iOS & Mac

1

tweetbot-4_iphone._icon-100618846-large

În opinia mea de utilizator, Tweetbot este cel mai bun client pentru Twitter. După mai bine de câteva luni de utilizare, revin și eu cu un review.

tweetbot_4_ios_split_view-100618833-large970.idgeNoul update aduce cu el un feature destul de semnificant pentru utilizatorii de iPad, bineînțeles, și pentru mine. Începând cu lansarea iOS 7 de acum doi ani, cei de la Tapbots au neglijat utilizatorii de iPad, nelansând un nou update pentru aplicație până anul acesta.

Așadar, Tweetbot 4 este universală pentru toate device-urile iOS, dezvoltatorii beneficiind de ecranul mare al iPad-ului (vezi screenshot).

tweetbot_4_ios_day_and_night_mode-100618830-large

Totodată, un nou feature este și Activity View care face exact ce indică numele. Nu cred că ar fi cazul să intru în detalii. Night/Day mode este mai inteligent și ne permite să efectuăm un swipe cu două degete în sus sau jos pentru a schimba modurile de afișare.

Nu m-aș mai întoarce niciodată la aplicația oficiala Twitter. De menționat este faptul că Tweetbot 4 este compatibilă numai și numai cu device-urile care rulează iOS 9. Pentru deținătorii de iPhone 6s & 6s Plus, aplicația vine cu support pentru 3D-Touch.

Mai multe despre aplicație și dezvoltatori, aici.

1 COMMENT

Lasă un comentariu