[Review] TweetBot 3.0

0

tweetbot3-icon-100066154-large

Cei de la TapBots au refăcut aplicația cu noul design pentru iOS 7, iar aceasta este valabilă pentru iPhone.

Am decis să testez această aplicație deoarece vine cu design în stilul iOS 7 iar toate aplicațiile care au adoptat acest look plat mi-au plăcut.

Cei de la TapBots au scos varianta 3.0 nu ca un update al versiunii de dinainte, ci ca o aplicație separată care costă 2,69 euro adică 12 lei.

Cei care au mai folosit această aplicație înainte vor regăsi lucrurile la locul lor, interfața rămânând în mare parte aceeași. Acum fundalul tweet-urilor este alb, icoanele sunt rotunde și totul este plat.

TB3.0-1Cu un swipe spre stânga vezi converația și reply-urile acelui tweet, poți da reply, retweet, share sau favorite, iar cu un tap ai acces la aceleași comenzi (reply, retweet, share sau favorite) rapid. Dacă ții apăsat pe tweet-ul respectiv poți obține un link către acesta, îl poți copia sau îl poți trimite pe mail.

Puteți adăuga bineînțeles mai multe conturi de Twitter în interfață, dacă acestea sunt adăugate deja în setările telefonului sunt detectate și adăugate automat. Se pot comuta între ele și fiecare au setări proprii.

TB3.0-2Reply-ul se face foarte simplu, poți adăuga rapid poza, mention, hastag și poți vedea câte caractere mai ai rămase pentru a putea structura ideea pe care vrei să o spui.

În bara de jos de control avem ultimele două tab-uri care pot fi configurate în funcție de nevoi, astfel puteți alege între tweet-urile favorite, liste, persoanele pe care le-ați pus pe mute, search, iar de asemenea puteți seta aici să vedeți propriul profil sau retweet-urile care s-au făcut la ceea ce ați postat voi.

screen568x568-5Dacă dați click pe o poză dintr-un tweet, aceasta se va face mare, background-ul va fi blurat (tot în stilul iOS 7) și cu un swipe în orice direcție reveniți la feed-ul de tweet-uri.

În partea din stânga sus aveți o iconiță cu imaginea profilului vostru iar cu un click veți vedea toate conturile agăugate în aplicație. În partea de jos veți găsi butonul de setări iar acolo este totul structurat ca în vechea versiune. Puteți adăuga ce sunete doriți să primiți (dacă să fie și în interiorul aplicației sau doar la notificări), modul în care apar cei care posteaza, streaming on/off, formatul de quote pentru retweet sau mention și browserul implicit pentru a deschide link-uri.

La Account Settings puteți modifica clientul pentru linkuri scurte, imagini, filmulete, puteți seta reading list-ul, sincronizarea iar de asemenea puteți seta situațiile în care doriți să primiți notificări.

Per total aplicația a fost dezvoltată foarte bine, vine cu un design nou, modern, are funcționalitatea neschimbată și mult apreciată de utilizatori și este foarte comod să te obișnuiești cu noul design. Există și păreri negative în ceea ce privește noul look dar cei cărora nu le place pot rămâne la vechea versiune, având în vedere că TweetBot 3.0 se cumpără separat, la 2,69 euro.

Îl puteți descărca de aici, este valabil doar pentru iPhone și bineînțeles necesită iOS 7.

Lasă un comentariu