[Review] Vonino MusicPad H1

0

IMG_5091

Am fost mereu deschis la încercarea de noi device-uri și tehnologii iar când am văzut că cei de la Vonino au un hub multimedia ce se vrea un hybrid între o tabletă și o boxă portabilă prin bluetooth, am fost de acord să o primesc în teste.

IMG_5093 Se numește Vonino MusicPad H1 și rulează Android 5.1, permite conectarea prin bluetooth pentru redarea oricarui conținut media în difuzoarele device-ului sau poți descărca Apple Music, Zonga, Deezer, Spotify, Google Play Music, Pandora sau orice alt serviciu de muzica on demand.

MusicPad-ul a fost foarte prietenos cu device-urile Apple din care am transmis muzica (Macbook Pro și iPhone) și ofera o calitate a sunetului foarte bună.

Mac bluetooth

Pe langa muzică, device-ul are și suport HDMI, slot microSD sau jack audio de 3.5 mm.

Vad acest hub multimedia foarte util într-o sufragerie, unde orice membru al familiei poate asculta muzica preferata wireless. În bucatarie poate fi de un mare ajutor, unde poți găti pe ritmul celor mai noi hituri din topurile Zonga dar și sa urmarești rețetele preferate.

Portabilitatea face din acest device unul foarte practic iar hardware-ul nu dezamăgește: procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB RAM și 8 GB memorie internă. Display-ul are 7 inch și o rezoluție de 1024 x 600 pixeli iar ca sunet avem cele două boxe de 5W.

IMG_5092

Vonino MusicPad H1 este disponibil pentru achiziție la eMag sau direct pe site-ul Vonino.

REVIEW OVERVIEW
Vonino MusicPad H1
SHARE

Lasă un comentariu