[Review Weeks] Review la Line Runner

0

Continuam astazi #ReviewWeeks cu un Line Runner un joc simplu dar destul de amuzant ce are ca personaj principal un stick man (om din bete) ce alearga si trebuie sa se fereasca de obstacolele ce ii apar in fata. Actiunea jocului de desfasoara pe un fundal de hartie ceea ce este in stilul jocurilor ce contin “line” in nume. Maine va voi mai arata un alt exemplu de joc cu “line” in nume, foarte asemanator cu Line Runner, insa va trebui sa asteptati pana maine la ora 12:00 sa aflati despre ce este vorba.

Revenind la Line Runner trebuie sa va spun ca jocul este impartit in 10 nivele + nivelul Training une va puteti antrena. Dupa ce porniti jocul puteti vedea diferite cutii negre peste care trebuie sa sariti sau sa va lasati in jos pentru a aluneca sub ele. Pentru a sari trebuie sa apasati in partea dreapta a ecranului iar pentru a aluneca trebuie sa apasati in partea stanga. Controalele jocului sun foarte simple dupa cum vedeti, insa daca avansati in nivel va fi din ce in ce mai complicat pentru ca trebuie sa faceti fata vitezei stick man-ului care creste din ce in ce mai mult.

Daca se intampla ca va loviti de vreo cutie neagra veti muri insantaneu iar jocul va incepe de la capat. Cu cat alergati mai departe, cu atat veti acumula un scor mai mare si veti debloca urmatoarele nivele.

Daca sunteti interesati de jocul prezentat astazi, si anume Line Runner, il puteti cumpara din App Store la pretul de 0.99$.

Ma poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

Lasă un comentariu