[Review Weeks] Review la Nyan Cat: Lost in Space

0

Nyan Cat. Va suna cunoscut nu? Se pare ca pana la urma acest personaj a ajuns si in App Store prin intermediul unui joc foarte distractiv ce are in prim plan, evident, pisica pixelata a.k.a. Nyan Cat.

Cand porniti jocul veti fi intampinat de meniul principal de unde puteti alege sa incepeti jocul (play nyan), sa vedeti cele mai mari scoruri din toata lumea (highscores) sau sa vedeti ce achievement-uri ati acumulat. De asemenea puteti sa va vedeti scorul propriu in dreapta.

Dupa ce alegeti sa incepeti jocul (play nyan) va trebui sa va hotarati cu ce pisica jucati. Pentru a alege pisica dorita apasati pe ea si asteptati ca jocul sa se incarce. Sa va explic cum e cu controalele in joc: pentru a sarii trebuie sa apasati pe ecan o data (simple tap) si pentru a face o saritura dubla, trebuie sa apasati de doua ori (duble tap).
Obiectivul jocului este sa adunati cat mai multe prajiturele si alte dulciuri pentru a acumula un scor mai mare fara sa cadeti in gol si fara sa atingeti cainii sau extraterestrii care din cand in cand vor zbura pe langa voi. Pe toata perioada jocului veti asculta melodia “speciala” a Nyan Cat care dupa un timp devine enervanta insa developerii s-au gandit la acest aspect si au adaugat un buton de oprire a sunetului in coltul din stanga jos a ecranului.
NOTA: Daca vreti sa aflati mai multe detalii despre scorul obtinut pentru fiecare prajiturica sau bonus obtinut in joc va recomand sa folositi optiunea “more rules” din meniul de unde va alegeti pisica inainte sa inceapa jocul :).

Daca sunteti interesat de jocul prezentat astazi puteti sa-l cumparati din App Store la pretul de 0.99$.

Puteti gasi toate review-urile din #ReviewWeeks aici

Ma poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

Lasă un comentariu