[Review Weeks] Review la Rhythmatic

0

Iata ca am ajuns la ultimul review din cadrul #ReviewWeeks, si anume prezentarea jocului Rhythmatic, un joc asemanator cu seria TapTap dar care insa este dezvoltat de alti developeri.
Ca si restul jocurilor de tip TapTap, principiul este simplu: trebuie sa apasati fiecare din cercurile de pe ecran (care vor cobora in linie dreapta) cand se suprapun in josul ecranului. Acest lucru il puteti face foarte precis daca ascultati beat-ul melodiei si daca actionati la timp.

Cel mai important aspect al acestui joc este ca ne da posibilitatea de a alege pe ce piese vrem sa jucam, lucru pe care nu-l veti mai intalni la niciun alt joc de acest tip. Pentru a alege piesa dorita, apasati Play, New Songs si apoi selectati melodiile pe care vreti sa jucati. Cand ati terminat apasati Done si asteptati ca jocul sa detecteze BPM-ul pieselor selectate.

Inca un lucru interesant este ca Rhythmatic detine 4 nivele de dificultate diferite: Easy, Medium, Hard si Extreme. Fiecare nivel de dificultate are cate 3 optiuni pentru aranjarea benzilor de unde vin cercuriler pe ecran si anume: Portait (3 benzi), Landsape (4 benzi) si Landscape (5 benzi).

Chiar daca sunteti incepator, va recomand sa jucati la Medium si folosind modul Portait (3 benzi) pentru ca la Easy cercurile nu prea corespund melodiei.

Dupa cum v-ati dat seama, Rhythmatic este un joc ce se bazeaza pe muzica si din acest motiv va recomand sa folositi castile si sa dati volumul tare pentru a va putea comcentra la piesa dar si la joc.

Daca doriti sa achizitionati jocul Rhythmatic, o puteti face din App Store la pretul de 1.99$.

Puteti gasi toate review-urile din #ReviewWeeks aici

Ma poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

Lasă un comentariu