[Review Weeks] Review la Supersonic HD

0

O noua zi, un nou review! Astazi o sa va prezint un joc care va va tine cu iPhone-ul sau iPad-ul in mana mult timp. Este vorba de Supersonic HD, un nou joc in care ne aflam intr-un tunel cu tot felul de obstacole ce trebuie ocolite si bounusuri ce trebuie adunate. Jocul este impartit pe nivele iar controalele sunt simple: doar rotiti iDevice-ul in stanga sau dreapta in functie de directia in care vreti sa o luati. Exact ca la jocurile cu masini!
O prima demonstratie a controalelor puteti gasi chiar in meniul principal.

Lucrurile care m-au atras la acest joc sunt ca tunelul este dinamic, nu e niciodata la fel iar posibilitatile de a scapa de bombele care apar sunt multiple.
Dupa cum v-ati dat seama acest joc are bombe si platforme ce trebuie ocolite in drumul vostru prin tunel, insa trebuie sa va spun ca veti intalni destul de des diamante albastre ce va maresc scorul. Aveti grija insa ca daca atungeti o singura data platformele care va apar in fata, jocul se termina.

Daca nu v-ati obisnuit pana acum, Supersonic HD, la fel ca toate jocurile din #ReviewWeeks, este compatibil cu Game Center si va uploada automat scorul in contul vostru.

Daca sunteti interesat de Supersonic HD, il puteti cumpara din App Store la pretul de 0.99$.

Puteti gasi toate review-urile din #ReviewWeeks aici

Ma poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

Lasă un comentariu