[Review Weeks] Review la Touchgrind BMX

0

Astazi continuam Review Week cu un nou joc lansat de Illusion Labs din colectia “TouchGrind” din care fac parte TouchGrind Board si Touchgrind BMX pe care o sa vi-l prezint mai jos:

Ca si jocul precedent din seria “TouchGrind”, versiunea BMX nu are nevoide decat de doua degete ca sa fie jucat, scopul fiind de a face cat mai multe scheme cu una din cele 9 bike-uri la alegere (la inceput ai doar una :P). 

Ceea ce mi-a placut cel mai mult la Touchgrind BMX este ca toate miscarile bike-urilor sunt naturale, exact ca in realitate iar “trucurile” facute sunt foarte precise si lente sau rapide in functie de miscarea pe care o faci cu degetele pe ecranul terminalului de pe care joci.

Inca un lucru interesant la Touchgrind BMX este ca ai o multitudine de scheme (trucuri) pe care le poti face si combina intre ele pentru a obtine un scor mai mare. De asemenea la incepuntul fiecarui traseu au cateva challenge-uri pe care daca le completezi poti debloca trasee mai complexe si alte modele si paint-uri de bike-uri.

Este destul de complicat sa va explic cum se face fiecare schema (trick) insa daca urmariti tutorialul din meniul principal vezi intelege cu siguranta miscarile de baza 😉

Cu fiecare update, in Touchgrind BMX puntem gasi cate un traseu in plus ceea este foarte bine pentru ca developerii continua sa ne tina “in joc” 🙂

Mai jos aveti doua sceenshot-uri din joc si un trailer:

Daca doriti sa achizitionati TouchGrind BMX, il puteti gasi in AppStore la pretul de 4.99$.


Ma poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

Lasă un comentariu