[Review Weeks] Reviw la DrawJump

0

Astazi am sa va prezint un nou review din cadrul #ReviewWeeks, mai exact, pentru jocul DrawJump. DrawJump este un joc distactiv si usor de jucat care ne duce cu gandul la Line Jump, joc de care am mai amintit in review-urile precedente si in care trebuie sa desenam linii pe care o ciuperca rosie trebuie sa sara. Scopul principal este de a sarii cat mai sus, fara ca ciuperca sa cada. In primele minute de joc este foarte usor, insa pe parcurs incep sa apara obiecte (niste rotite portocalii) de care trebuie sa ne ferim.

Interesant este ca in functie de cum desenam linia pe care ciuperca sare, directia acesteai se schimba. De exemplu daca trasam linia complet drrapta, ciuperca va sarii drept in sus. Insa daca o desenam putin inspre dreapta, ciuperca va sarii in stanga.

De asemenea, ciuperca poate ricosa daca atinge peretele si trebuie sa fim foarte atenti pentru ca sa nu o scapam.

Inca un lucru bun la DrawJump este ca primiti 13 vieti din start ceea ce face jocul usor de jucat pentru oricine. Vreu sa intelegeti ca aveti acele 13 vieti pentru a nu murii din prima cand atingeti acele bile portocalii. Daca cadeti in gol nu veti mai putea contiuna de unde ati ramas, jocul upload-and scorul vostru in GameCenter si intrebandu-va daca reincepeti jocul de la inceput.

Daca v-am convins ca acest joc merita cumparat, puteti achizitiona versiunea pentru iPhone (0.99$) sau cea pentru iPad (1.99$) din App Store.

Puteti gasi toate review-urile din #ReviewWeeks aici

Ma poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

Lasă un comentariu