[Review] Wunderlist

0

BjPVVsRmWunderlist este o aplicație relativ ușor de folosit, cu un design minimalist și frumos, care aduce o multitudine de funcții pentru toți utilizatorii săi încă din anul 2011, de când a fost lansată în AppStore.

Wunderlist contribuie foarte mult în viața de zi cu zi a utilizatorilor săi, permițând fiecăruia să își creeze propriile “To-do lists & Tasks”. Pe scurt, aplicația ne ajută să ne organizăm task-urile de pe o zi pe alta.

IMG_4994

Așa cum am spus adineauri, Wunderlist vine o dată cu o interfață minimalisă, ușor de folosit și niste imagini de fundal care folosesc efectul parallax al iOS 7 și iOS 8, funcție care mă duce cu gândul la Whatsapp. După cum puteți vedea în poza de mai sus, am mai multe liste care conțin diverse task-uri necompletate. Listele pot fi adăugate dând un tap pe butonul mare “+”. Totodată, elementelor din liste li se pot atribui remindere sau anumite perioade. IMG_4995Din setările aplicației, putem seta informații despre noi înșine, dezvoltatorul punând o opțiune de log in cu Facebook pentru cei leneși, sau putem modifica background-ul.

[itunes url=”https://itunes.apple.com/us/app/wunderlist-to-do-list-tasks/id406644151?mt=8″/]

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu