[Review] Wunderlist

0

BjPVVsRmWunderlist este o aplicație relativ ușor de folosit, cu un design minimalist și frumos, care aduce o multitudine de funcții pentru toți utilizatorii săi încă din anul 2011, de când a fost lansată în AppStore.

Wunderlist contribuie foarte mult în viața de zi cu zi a utilizatorilor săi, permițând fiecăruia să își creeze propriile “To-do lists & Tasks”. Pe scurt, aplicația ne ajută să ne organizăm task-urile de pe o zi pe alta.

IMG_4994

Așa cum am spus adineauri, Wunderlist vine o dată cu o interfață minimalisă, ușor de folosit și niste imagini de fundal care folosesc efectul parallax al iOS 7 și iOS 8, funcție care mă duce cu gândul la Whatsapp. După cum puteți vedea în poza de mai sus, am mai multe liste care conțin diverse task-uri necompletate. Listele pot fi adăugate dând un tap pe butonul mare “+”. Totodată, elementelor din liste li se pot atribui remindere sau anumite perioade. IMG_4995Din setările aplicației, putem seta informații despre noi înșine, dezvoltatorul punând o opțiune de log in cu Facebook pentru cei leneși, sau putem modifica background-ul.

[itunes url=”https://itunes.apple.com/us/app/wunderlist-to-do-list-tasks/id406644151?mt=8″/]

Lasă un comentariu