Safe mode extension si tweak-urile incompatibile

0

qxCXEJmCe este safe mode? 

Cel mai probabil, multi dintre voi ati primit acest pop-up dupa un respring/restart care a avut loc intr-o fractiune de secunda, fara a fi atent la ceea ce se intampla pe device-ul dumneavoastra. In primul rand, asa zisul safe mode este o extensie/un plug-in venit odata cu instalarea unui tweak oare care din Cydia bazat pe mobilesubstrate.

Mobile-Substrate-CydiaIn al doilea rand, ati ajuns la acest mesaj din cauza ca ati instalat un tweak care a cauzat SpringBoard-ul sa dea crash, mie unul mi se intampla destul de des, avand in vedere faptul ca obisnuiam sa folosesc mai multe tweak-uri in acelasi timp. Pentru a iesi din safe mode, avem doua optiuni disponibile :

1. Tap pe “OK” si efectuam un  respring/restart manual; 

2. Tap pe “Restart”; 

Cum puteti dezinstala un tweak necompatibil cu iOS 7.1.x fara acces la SpringBoard/ Cydia : 

La inceput cand eram si eu un asa zis “newbie” in lumea jailbreak-ului, am instalat un tweak compatibil cu iOS 5 pe iOS 7.0.4, ca doar omul din greseli invata 🙂

Aceasta procedura nu a fost una grea, fiind foarte asemanatoare cu DFU mode. Am tinut apasat pe Home + Power timp de cateva secunde pana ecranul s-a stins, iar dupa 3 secunde l-am pornit, facandu-si aparitia faimosul bootlogo de la Apple am tinut apasat butonul de + sau Volume Up pana iPhone-ul a bootat in safe mode. Dupa care am intrat in Cydia la purchases si am dezinstalat tweak-ul respectiv.

Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu