Samsung gazduieste o conferinta pentru dezvoltatori, imita Apple din nou

0

BtQWxRXIMAA3F2z

 

Batalia brevetelor si a multor chestii intre Apple si Samsung nu sunt noi in lumea tehnologiei. Multi fani, developeri sau fanboy isi dau cu pumnul in piept si jura ca ce face Samsung e pur original. Prostii. Si-mi pare rau. Mi-a placut Samsung inainte, dar la partea de telefoane high-end m-au dezamagit cumplit. In afara de partea software care imi place putin, restul e vai si amar.

Au inceput cu multe, dar sa venim mai la zilele noastre cu cititorul de amprente. Stiu ca o sa-mi ziceti ca “ba, cititorul de amprente exista de prin era nu stiu cui Motorola”. Da, exista de atunci, dar nu vorbim de inovatie, ci de implementare. Nimeni nu credea in succesul unui senzor de genul pe telefoanele noastre inteligente. Apple a incercat. Si a reusit. Si pentru ca a reusit, vrea si Samsung sa reuseasca. Si nu prea a reusit. Si se vede ca nici alti producatori nu vor sa incerce.

Si acum sa trecem la ziua e astazi, unde Samsung anunta o conferinta a developerilor. Nimic rau in asta. Dar se poate observa cum conferinta are aproape acelasi nume ( In loc de WorldWide e Samsung ) si aceeasi locatie. Pentru ca la cat de mare e SUA, nu gasea alt loc. Si ma astept sa fi luat lectii de la Steve Jobs, sa faca si ei o conferinta calumea, nu din alea plictisitoare cu opereta si alte nebunii. Si sper sa nu o ia pe urmele Xiaomi.

Cam atat am avut de zis. Puteti sa ma injurati. Eu n-am spus ca Apple nu copiaza, dar macar nu ma dau cu pumnul in piept. :))

Lasă un comentariu