Scheme cu dimensiunile iPad 5 apar pe internet

0

iPad-5-vs-iPad-4-vs-iPad-Mini

O publicație franceză a dezvăluit documente interne ale companiei producătoare de componente pentru Apple prin care reies dimensiunile și desingul viitoarei tablete iPad.

 

iPad-5-Schema-Spec

 

Ca la orice produs Apple lansat în ultima perioadă, există tot felul de scăpări pe internet legate de desing, specificații sau alte dotari ale produselor în discuție.

iPad-ul nu face excepție în acest caz, și aici vorbim despre iPad-ul clasic, nu Mini, unde scheme cu detalii legate de dimensiuni și design au fost publicate pe internet, cu 3-4 luni înainte de eventuala lansare.

Astfel aflăm că următorul iPad, probabil denumit 5, va lua linia design-ului care este la Mini, cu o grosime de 7,9 milimetri, două difuzoare în partea de jos și marginile mult mai subțiri. Din scheme reiese că următoarea tabletă de 10 inci de la Apple va avea diminsiunile 232 de mm în lungime și 178,5 mm în lățime, în moment ce acum iPad 4 are 241.2 x 185.7 x 9.4 mm.

iPad-5-Schema

Datorită acestor dimensiuni eu speculez că următoarea generație ar putea fi mai ușoară cu 20-25% astfel că va fi mult mai simplu de manevrat și va ridica ștacheta în rândul celorlalte tablete din rândul competiției.

Așteptăm cu nerăbdare conferința Apple unde vom afla cu adevărat cum va arăta noul iPad și ce specificații va avea. Probabil această tabletă va fi anunțată în luna octombrie a acestui an.

Sursa: Nowhereelse.fr

Lasă un comentariu