Serviciile iCloud Photo Library și SMS Continuity nu vor fi lansate odată cu iOS 8

0

Apple Continuity

Odată cu lansarea versiunii GM a iOS 8 aceste două funcții care inițial erau anunțate momentan nu fac parte din iOS 8.

Funcția care dădea posibilitatea utilizatorilor de a salva pozele făcute cu telefon, tableta sau iPod touch-ul direct în iCloud, fără a mai fi salvate în dispozitive a intrat în statutul de beta, momentan nefiind disponibilă în iOS 8.

iCloud Photos

Probabil decizia a fost luată pentru revizuirea acestei funcții, având în vedere ultimul eveniment prin care poze nud ale vedetelor au apărut pe internet, speculându-se că acestea provin din iCloud.

Cel mai probabil până la sfârșitul anului iCloud Photo Library va ieși din acest statut de beta și va fi disponibilă pentru utilizatori ca și update al iOS 8.

O altă funcție care a fost anunțată la WWDC 2014, SMS Continuity a fost și ea amânată, cel mai probabil până la lansarea OS X Yosemite, astfel încât funcționalitatea să fie pe depin cu toate dispozitivele Apple – Mac, iPhone și iPad.

Vă reamintesc că iOS 8 va fi lansat în data de 17 septembrie – ora României 20 și va fi disponibil pentru iPhone 4S și versiunile ulterioare, iPad 2 și versiunile ulterioare și iPod touch generația a 5-a.

Lasă un comentariu