[UPDATE] SiriWin v2.1 – Singurul port al Siri pe Windows

15

Dupa o luna de munca, astazi am lansat noua versiune a SiriWin, port-ul Siri pe Windows, si anume SiriWin v2. Acest update este unul major in care am refacut aplicatia de la zero si am adaugat foarte multe comenzi dar si noutati si posibilitati de customizare.

In primul rand vreau sa va prezint blogul aplicatiei, pe care il gasiti aici. Apoi, pentru a vedea ce poate face/intelege SiriWin v2 va invit sa aruncati un ochi pe command list-ul public. De asemenea, aveti aici cateva screenshot-uri cu aplicatia. Nu in cele din urma, puteti descarca SiriWin v2 de pe blog-ul proiectului gratuit! Vreti sa fiti la zi cu ultimele screenshot-uri, schimbari sau versiuni ale SiriWin? Urmariti @SiriWin pe Twitter!

Nu stiti cum sa incepeti sa faceti cu SiriWin? Aveti aici un scurt FAQ.

UPDATE: Am lansat un nou update al SiriWin, ce aduce posibilitatea de a vorbi in microfondirect cu Siri pe PC, dar si alte modificari. Descarcati ultima versiune de SiriWin aici.

Bucurati-va de Siri si pe Windows! 😀

15 COMMENTS

  1. Felicitari ! Te-am vazut la I like IT si apoi am fost curios cum merge Siri pe windows 🙂 Faci o treaba foarte buna ! Mult succes in continuare si nu te lasa batut, poate intr-o zi te angajezi la Apple 🙂 !

  2. Salut Radu, felicitari pt ceea ce faci! Va trebui sa incerc si eu Siri pe un Iphone (altul decat 4s 🙂 ). Btw ai un ‘typo’ la pagina ‘Siri Proxy by iPhoNews.ro’ unde e scris ‘recive’, just as a friendly observation.

    Succes in continuare!

Lasă un comentariu