SleekCode personalizeaza interfata passcode lock

0

cydia-icon-ios7SleekCode este un un tweak nou care a aparut acum cateva zile in Cydia, in repo-ul BigBoss. Acest tweak permite customizarea interfetei passcode lock.

SleekCode-1024x904

Dupa finalizarea procesului de instalare a tweak-ului, observam in aplicatia nativa de setari a iOS-ului un nou panou de preferinte, care la randul sau include 5 switch-uri noi precum: Blur, Alpha, Button Ring, Hide Emergency Button si Hide Unlock Chevron. Prin aceste switch-uri avem posibilitatea de a modifica interfata passcode-ului, pornind cu background-ul si terminand cu butonul “Emergency” si chevron-ul lockscreen-ului.

Mai trebuie mentionat faptul ca dupa fiecare modificare facuta, SleekCode necesita un respring.

Totodata, acest tweak poate fi gasit in repo-ul deafult al Cydia, BigBoss, bineinteles gratuit. SleekCode ruleaza perfect cu orice terminal care ruleasa iOS 7.x.x sau iOS 8.x.

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu