Snapchat vine cu mesaje text si apelare video

0

 

Dupa cum multi dintre voi o stiti, aplicatia Snapchat permite trimiterea de fotografii/videoclipuri private care pot fi vizualizate timp de 10 secunde, ca apoi sa fie sterse din servere. Astazi, cei care se ocupa de aplicatie au anuntat un nou update care aduce doua functii noi.

Prima functie este aceea de mesaje text, unde poti purta o conversatie cu persoana dorita, ca apoi, ca deobicei, mesajele sa fie sterse. Dar mai interesant este ca poti salva orice text doresti.

A doua functie este cea de apelare video sau Chat face-to-face asa cum o spun developerii pe blogul oficial. Cel mai interesant la acest serviciu este ca doar cu un simplu swipe de sus in jos poti schimba camera.

Se pare ca Snapchat vrea sa concureze serios cu Instagram si Vine, ele avand de asemea cate o functie interesanta, Instagram Direct respectiv Vine Messages. Presimt un viitor si mai stralucit pentru aceasta aplicatie, avand in vedere ca noile functii sunt mult mai interesante fata de celelalte doua mentionate mai sus.

Acum se intelege si nebunia developerilor care nu au vrut sa vanda aplicatia cu miliarde de dolari oferite de Google sau Facebook.

Acel update nu este disponibil momentan, dar nu-i exclus sa-l avem in cursul acestei zile sau cel tarziu maine.

 

[app 447188370]

Lasă un comentariu