Solstice Arena – PvP arena pe mobil

0

mzl.acijzetw.175x175-75

Cei de la Zynga au lansat la sfarsitul saptamanii trecute un nou joc exclusiv pentru iPhone si iPad, denumit Solstice Arena. Acesta este un MMOBA, adica Multiplayer Online Battle Arena, mai exact o lupta Player vs Player intr-o arena unde trebuie sa iti invingi oponentii si sa le distrugi turnurile din baza lor fara a-i lasa sa treaca spre propria baza.

mzl.bitelium.320x480-75

Cei care joaca DOTA sau League of Legends stiu despre acest tip de joc mai bine. Ceea ce il face special este faptul ca il poti juca pe un dispozitiv mobil, avand posibilitatea de a infrunta oponenti reali, alti jucatori de Solstice Arena, sau contra unori boti, calculatorul, cum s-ar spune. Cei de la Zynga denumesc jocul Speed-MOBA deoarece fiecare meci dureaza mai putin decat unul pe PC, adica intre 5-12 minute. Fiind in miscare pe un dispozitiv mobil nu ai avea timp sa petreci o jumatate de ora pana la terminarea unui meci.

Se poate alege dintr-o gama variata de caractere, peste 10 conform celor de la Zynga, iar acestia se impart in mai multe categorii:

  • Sun – sunt casterii care poara armura usoara si lovesc de la distanta cu diferite spelluri;
  • Moon – caracter ce ofera suport celorlalti din grup dandu-le viata in caz de nevoie;
  • Earth – luptatorii care sunt in combat fizic cu armeL
  • Iron – tancii, cei care pot sustine mult damage din partea oponentilor si isi pot proteja aliatii;
  • Void – cei foarte mobili, lovesc de la distanta si dau damage in timp oponentilor.

De asemenea fiecare dintre aceste caractere pot fi controlate cu tap pentru a se misca dintr-o parte in alta si au 3 abilitati pe care le poti folsi impotriva celorlati jucatori. Gearul jucatorului tau se poate upgrada folosind monede, pe care le dobandesti in tinpul partidelor.

mzl.fjzqylks.320x480-75

Un alt lucru bun este faptul ca jocul dezvoltat de Zynga este gratuit, sub metoda freemium, adica poti cumpara avantaje in joc cu bani reali. In acest caz poti cumpara gemuri pe care le poti folosi la cumpararea de caractere speciale sau itemuri puternice pentru propriul caracter.

Eu am testat acest joc si am fost impresionat de el, ruleaza fluent, grafica este buna iar la inceput ai parte de un tutorial foarte bun prin care inveti comenzile jocului rapid. Il recomand cu placere, nu necesita investitia unor sume de bani in el, se poate juca casual fara probleme.

Il puteti descarca de aici.

Lasă un comentariu