SPEEDbit HD – Cea mai buna alternativa pentru aplicatia YouTube

0

Cred ca multi au remarcat ca aplicatia nativa YouTube si alternativa web au parte de blocari dese, optiuni limitate si calitate video uneori scazuta. In acest scenariu intervine SPEEDbit HD, o aplicatie gratuita, simpla si mai presus de toate rapida.

SPEEDbit HD, este o aplicatie destul de populara peste ocean pentru viteza cu care incarca continutul video de pe YouTube si posibilitatea de a salva offline videoclipurile dorite fara a se bloca. In timp ce aplicatia Youtube utilizeaza un singur canal pentru a transmite in streaming a continutul video, SPEEDbit HD utilizeaza mai multe servere ce fac ca viteza de incarcate sa fie mult crescuta.

Aplicatia ofera de asemenea si posibilitatea de download-uri multiple utilizand o conexiune WiFi dar si 3G pentru fisierele video preferite in acest fel putand fi salvate si vazute offline. Chiar daca aplicatia nativa YouTube face in mod discret sarcina sa, SPEEDbit HD ofera integrare, fluiditate in modalitatea offline si o serie de optiuni si caracteristici ce completeaza toate lipsurile aplicatiei native, facand din o optima alternativa.

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata GRATUIT din AppStore , este compatibila cu iPhone 3GS si 4, iPod Touch, iPad.

Ma poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

Lasă un comentariu