Springtomize 3 reprezinta cea mai buna cale inspre ati customiza iDevice-ul

0

cydia-icon-ios7Dupa cum stiati, Springtomize 3 a fost lansat in Cydia cu ceva timp in urma, venind atat cu functii cat si cu setari noi, dar si cu compatibilitate pentru iOS 7. O data ce instalati tweak-ul puteti incepe customizarea device-ului in orice mod posibil, avand un panou, care la randul sau, afiseaza fiecare setare disponibila a tweak-ului.

De asemenea, developer-ul italian, Filippo Bigarella, a combinat mai multe tweak-uri intr-unul singur pentru a da nastere “produsului final”, mai pe scurt Springtomize 3. 216Dupa cum puteti observa, Springtomize 3, vine cu o gama de setari variata pentru a face customizarea iOS-ului mult mai usoara si mai accesibila, fara a instala prea multe tweak-uri deodata. Acest panou, este si el la randul lui integrat in aplicatia nativa de setari a sistemului de operare. Totodata tweak-ul isi adauga in SpringBoard propria aplicatie.129

In SpringBoard avem posibilitatea de a ascunde laber-urile aplicatiilor, atat din meniu, cat si din dock, tweak-ul permitandu-ne sa ne jucam cu marimea iconitelor si modul in care le asezam in dock si in SpringBoard, si nu numai. Pe langa asta, putem adauga un Carrier Name in locul retelei, ascunde procentajul bateriei, avand un numar mare de posibilitati, care se intinde pe intreaga interfata a tweak-ului.

Springtomize 3, poate fi cumparat din repo-ul BigBoss al Cydia, la pretul de $2, 99. In cazul in care ati cumparat versiunea precedenta a tweak-ului, pentru iOS 5 si iOS 6, aveti posibilitatea de a beneficia gratuit la upgrade-ul catre noua versiune.

Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu