Steve Jobs – grav bolnav?

0


Steve Jobs a intrat anul acesta in concediu medical, incepand cu 17 ianuarie, fara sa anunte data revenirii lasand atributiile sale directorului operational Tim Cook, in cadrul companiei Apple.

Cei de la National Enquirer au publicat recent cateva fotografii infricosatoare cu fondatorul companiei Apple, afisandu-l mult mai slab decat de obicei si probabil mult mai bolnav.

Enquirer l-au urmarit de unde a servit micul dejun pana la Stanford Cancer Center, din Palo Alto, California (unde si Patrick Swayze a facut tratament cu chimioterapie impotriva cancerului pancreatic).

Acestia declara ca Steve Jobs mai are cateva saptamani de trait, pe baza analizei pozelor de catre doctorii Gabe Mirkin si Samuel Jacobson, insa niciunul din ei nu este de specialitate oncolog si nu l-a cunoscut personal pe Steve.

Nu se stie inca daca aceste probleme medicale sunt legate de transplantul de ficat facut de Steve in 2009, ori cancerul pancreatic pe care l-a invins (in 2004) a recidivat sau este este cu totul alta problema.

Ramane de vazut cum evolueaza starea acestuia si daca previziunile celor de la Enquirer sunt sau nu adevarate.

Lasă un comentariu