Stick Tennis – tenis la un swipe distanţă

0

ST logoCei de la Stick Sports au dezvoltat un simulator de tenis foarte interesant şi uşor de jucat, numit Stick Tennis. Acesta este disponibil gratuit în AppStore şi poate fi instalat pe iPhone, iPod touch cât şi pe iPad.

ST 1

Gameplay-ul este foarte simplu, loviturile se fac prin swipe pe ecran, de la stânga la dreapta sau invers, în funcţie de cum vreţi să loviţi. Jucătorul se va deplasa singur pe teren, singurul lucru pe care trebuie să îl decideţi este tipul loviturilor. Tutorialul de început vă ajută să vă obişnuiţi cu modul de joc. Acesta necesită puţină acomodare, până veţi putea plasa lovituri “fine”.

ST 2

Sunt mai multe moduri de joc pe care le voi detalia după cum urmează:

  • WORLD DOMINATION – avem la dispoziţie 32 de jucători care îi putem înfrunta în meciuri de 3 seturi, primii 4 sunt disponibili gratuit, pentru a-i debloca pe ceilalţi este necesară plata a 2,69 euro.
  • CASUAL SETS TENNIS CLUB – aici ne putem antrena cel mai bine, avem 6 nivele de dificultate, deci 6 meciuri de jucat iar la fiecare meci este disponibil un marcaj prin care se poate vedea cât de eficiente sunt loviturile.
  • DAILY CHALLENGE – câte un challenge în fiecare zi, există rankings pentru a vedea poziţia în topuri şi putem câştiga trofee.
  • 2013 SLAM PACK – avem acces la marile turnee de Grand Slam din 2013 şi putem participa la fiecare dintre ele.

ST 3

Pe mine m-a impresionat acest joc, este destul de competitiv şi este un mod bun de relaxare. Îl puteţi descărca gratuit de aici, ţineţi cont că are destul de multe in-app puchases.

Lasă un comentariu