StickerMe adaugă stickererele Facebook în iMessage

0

cydia-icon-ios7După cum bine știți, cei de la Facebook au introdus în aplicația Messenger pentu iOS cât și pentru alte platforme mobile capabile să ruleze servicile lor, faimoasele stickere. FullSizeRender (3)

Ei bine, înafara de tastatura Emoji, dezvoltatorii de la Apple nu prea au avut ocazia să introducă acest lucru în platforma iOS, nu încă. Dezvoltatorul român @AlexLaurus a realizat un tweak care permite adăugarea acestor emoticoane intr-o tastatură separată.

IMG_6109

 

StickerMe este compatibil cu orice iPhone/iPod Touch care rulează iOS 8 și este disponibil în repo-ul BigBoss la prețul de $1.49

Activarea se face din setări, iar pentru a vedea noua tastatură, trebuie să deschidem în Facebook Messenger o conversație. Repet, tweak-ul funcționează numai și numai cu iMessage.

Mai multe detalii despre Alexandru puteți găsi aici.

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu