SubtleLock modifică întreaga interfață a LockScreen-ului

0

cydia-icon-ios7SubtleLock este o altă alternativă pentru interfața stock a LockScreen-ului, care pentru mulți utilizatori reprezintă o secțiune a iOS-ului puțin cam plictisitoare, deși Apple putea să “combine” mai multe culori spre un UI ceva mai frumos.

IMG_4526După cum puteți observa, scopul tweak-ului este de a modifica poziția curentă pentru ceas, dată și oră, în timp ce restul elementelor pot fi ascunse cu ajutorul panoului de setari al SubtleLock, sau cu tweak-uri separate.

IMG_4527Din setări putem modifica în ce fel dorim ca tweak-ul să afișeze ceasul, slider-ul, iar din secțiunea “miscellaneous” avem opțiunea de a activa / dezactiva grabber-ele pentru NC și CC.

SubtleLock este disponibil în repo-ul BigBoss al Cydia, la prețul de $1.

Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu