TapeACall înregistrează orice apel telefonic fără jailbreak

0

logo2

Vorbim aici de o aplicație care sunt convins că fiecare utilizator de iPhone ar fi dispus să o instaleze pe terminalul său.

TapeACall este aplicația cu care poți înregistra orice convorbire telefonică. Marele avantaj al acestei aplicații este rapiditatea cu care poți porni înregistrarea convorbirii.

Spre deosebire de alte aplicații care fac același lucru, în TapeACall nu trebuie sa accesezi nici o aplicație terță pentru a o folosi. Odată pornită creează o conferință cu persoana cu care porți convorbirea, acționând ca o a treia persoană conectată la apel.

Convorbirile salvate se pot transfera pe computer dar se pot exporta și pe internet. Odată cumpărată versiunea Pro, nu vă impune nici o limită când vine vorba de durata înregistrării sau de câte înregistrări sunt efectuate.

TapeACall Pro: Call Recorder (AppStore Link) TapeACall Pro: Call Recorder
Developer: Epic Enterprises LLC
Rated: 4+4.53152
Price: $10.99 Descarcă
Ma numesc Fabian. Sunt muzician de meserie dar și foarte pasionat de toate noutațile si produsele Apple. Cu asta îmi ocup eu timpul liber deoarece îmi place. Îmi place tot ce ține de tehnologie, dar în special de tot ce ține de Apple. Pentru mai multe detalii ma puteti gasi pe facebook cu același nume. Peace!

Lasă un comentariu