TapToUnlock7 un tweak ce schimba modul de deblocare al iDevice-ului

0

cydia-icon-ios7

TapToUnlock7, este un tweak simplu, care schimba functia de “slide to unlock” a sistemului de operare, facand posibila deblocarea device-ului doar cu o singura apasare pe ecran, dezactivand miscarea de slide la dreapta, cu care ne-am obisnuit de ceva vreme.

Totodata, tweak-ul a primit recent un update pentru a functiona cu ultima versiune de iOS, aceasta fiind 7.1.x.

TapToUnlock7Dupa cum puteti observa, TapToUnlock7 modifica textul si functionabilitatea vechiului slider, inlocuindu-le cu “tap to unlock”, user-ul fiind nevoit sa apese pe acel field pentru a debloca dispozitivul. De asemenea, acest tweak adauga si un panou de setari, unde putem modifica textul introdus in field-ul pentru deblocare, atat pozitia cat si opacitatea acestuia. Pe scurt, in setari gasesti toate cele necesare pentru imbunatatirea experientei pe durata utilizarii acestui tweak. tweak-taptounlock7

De asemenea, acest tweak permite deblocarea dispozitivului oriunde pe ecran, avand posibilitatea de a seta delay-ul de apasari.

TapToUnlock7 este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia, si este compatibil cu orice iPhone, iPad sau iPod Touch care ruleaza iOS 7.1.x.

Lasă un comentariu