Top 10 cele mai interesante jocuri de luna aceasta

0

Pentru ca teamatica blogului include si review-uri la jocuri, m-am gandit sa intocmesc un scurt Top 10 cele mai interesante jocuri jucate de mine luna aceasta.

Locul 10: Ultimate Mortal Kombat (0.99$)

Sunt sigur ca toata lumea a auzit daca nu chiar a jucat macar o data in viata Mortal Kombat. EA Games a adus unul dintre cele mai bune fightere din istorie (inclusiv cele mai celebre personaje si fatality-uri) si pe iOS.

Locul 9: Fruit Ninja: Puss In Boots (0.99$)
Echipa de la Halfbrick a adus o noua versiune a super cunoscutului joc “Fruit Ninja”, si anume Puss in Boots, o editie care aduce in plus fata de jocul original, niste stage-puzzle-uri foarte interesante dar si mai dificile.

Locul 8: Where’s My Water (0.99$)

Where’s My Water este un joc foarte interesant creeat de Disney Mobile si in care scopul este de a ajuta un crocodil sa primeasca apa necesara pentru a face dus. Acest lucru nu este chiar simplu, pentru ca apa este “blocata” prin tevi, pamant si tot felul de alte obstacole care trebuie ocolite.

Locul 7: Race Illegal: High Speed 3D (0.99$)

Chillingo a scos inca un nou racing distractiv cu un pret, gameplay si o grafica buna dar care nu ocupa foarte mult spatiu (<200MB). Chiar daca acest joc nu se ridica la nivelul Real Racing 2, are niste controale foarte precise si pot spune ca as prefera acest joc in loc de Real Racing 2 sau Asphalt 6.

Locul 6: Uno (0.99$)

Uno este unul din cele mai interesante jocuri de carti pe care le stiu. Semanand foarte mult cu Macaua (Macao) este un excelet exercitiu pentru minte, concentrare, strategie dar si noroc. Gameloft a portat acest joc si pe iOS si pot spune ca facut un lucru foarte bun aducand si un mod de multiplayer online.

Pasul 5: Jetpack Joyride (0.99$)

Inca un joc de la Halfbrick a lovit AppStore-ul acum ceva timp, si anume JetPack JoyRide, un joc de tip run and collect  in care scopul este de a ajunge cat mai departe si de a strange cat mai multi banunti. Evident ca in joc intalnim tot felul de obstacole si addon-uri foarte distractive.

Locul 4: Zombie Highway (0.99$)


Zombie Highway nu este doar un joc cu zombie, este si un racing. In timp de sunteti pe autostrada si fugiti de zombii ce incearca sa sara pe masina voastra, sa va darame si sa va manance creierii, trebuie si sa va feriti de tot felul de vehicule rasturnate de pe drum.

Locul 3: Retro Revolution 2 (0.99$)

Inca un joc cu grafica bunicica care insa se desfasoara intr-un tunel nesfarsit in care trebuie sa ta feresti de tot felul de obstacole pentru a supavietui. Controlul este unul tot prin inclinarea iPhone-ului in stanga si in dreapa in functie de caz. Un lucru foarte interesant la Retro Revolution 2 este ca in timp ce inclini iPhone-ul se reotese si tunelul, efect ce te poate ameti dupa un timp indelungat de joc. Retro Revolution 2 are 3 categori de dificultate si culoarea tunelului poate fi schimbata dupa preferinta.
Locul 2: Reckless Getaway (0.99$)

Inca un fel de racing in care trebuie sa scapati de politie dupa ce ati jefuit o banca. Aveti grija la tramvaie, trafic si la blocajele de politie.

Locul 1: Rage HD (1.99$)

Si am ajuns la locul 1, si anume Rage, unul dintre cele mai bune shooter-uri pentru iOS. Acest joc, dupa parerea mea, a intrecut Modern Warfare, Brothers in Arms si N.O.V.A datorita controalelor foarte intuitive, practice si configurabile. Nici la grafica jocul nu ne dezamageste avand o grafica foarte buna. Singurul dezavantaj ar fi dificultatea crescuta chiar si in modul “easy” si story-line-ul extrem de scurt. In aproximtiv 45 de minute jocul poate fi terminat. Totusi trebuie sa incerci acest joc 🙂

Daca aveti 11$ disponibil pentru cumparaturi din App Store va recomand sa incercati jocurile de mai sus.

Ma poti urmari pe FacebookTwitter sau Google+ pentru ultimele noutati din lumea Apple.

Lasă un comentariu