Top 5 jocuri ale săptămânii

0

App_Store_Logo

 

Revin cu un nou articol, cât și cu o nouă serie săptămânală, în care doresc să dezbat unul dintre cel mai căutat topic pe internet de către utilizatorii platformei iOS, anume cele mai căutate și jucate jocuri atât pe iPhone, cât și pe iPad, disponibile în AppStore.

1. Angry Birds Seasons HD

Cu toții cred că am jucat măcar o versiune a clasicului care a făcut ravagii cu câțiva ani în urmă când a fost lansat în AppStore. Angry Birds Seasons este aplicația gratuită a săptămânii oferită de către Apple. Pot să zic că are nivele noi bazate pe Super Bowl, cât și grafică îmbunătățită, aplicația fiind disponibilă în două versiuni separate, una pentru iPhone și alta pentru iPad.

[itunes url=”https://itunes.apple.com/ro/app/angry-birds-seasons/id398157641?mt=8″/]

2. Shades 

Este un joc tip puzzle, asemănător cu Tetris. Tot ce trebuie să faci este să faci grupe de aceleași culori pentru a strânge cât mai multe blocuri, evident spre un scor cât mai mare.

[itunes url=”https://itunes.apple.com/ro/app/shades-a-simple-puzzle-game/id888683802?mt=8″/]

3. True Skate

True Skate este un simulator special dezvoltat pentru iubitorii de sporturi extreme, simulând o zi normală din viața unui skater, o aplicație mai ieftină și mai bună decât concurența celor de la Touchgrind. Skateboard-ul este și el customizabil, iar cei de la True Axis ne pun la dispoziție și câteva locații noi care pot fi deblocate prin diverse misiuni.

[itunes url=”https://itunes.apple.com/ro/app/true-skate/id549105915?mt=8″/]

4. Sky Force 2014 

Este un joc excepțional de tip arcade, care implică multă intuiție, agilitate și skill. Se mai zvonește că este o aniversare de 10 ani a clasicului Sky Force pentru PC. Jocul stă la baza efectuării a cât mai multor misiuni în război, având diverse obiective pe care jucâtorul trebuie să le împlinească. Cu stelele obținute din distrugerea navelor inamice, putem să cumpărăm diverse upgrade-uri pentru avion.

[itunes url=”https://itunes.apple.com/ro/app/sky-force-2014/id717233547?mt=8″/]

5. Cut the Buttons 

Este o combinație între Cut the Rope și Fruit Ninja, două dintre cele mai populare jocuri ale momentului. Cut the Buttons este destul de greu, asta pot să zic din proprie experiență, dar în același timp și distractiv. Vine cu două moduri de joc, Classic și Arcade, unde trebuie să tăiem câți mai mulți nasturi înspre a obține un scor cât mai mare.

[itunes url=”https://itunes.apple.com/ro/app/cut-the-buttons/id474138682?mt=8″/]

Lasă un comentariu