Top 5 jocuri pentru Android

0


Acesta este primul post al noului nostru coleg, Dragos Murarasu, uratii bun venit!

Dupa cum bine stiti telefoanele din ziua de azi au ajuns, ca si configuratie hardware, calculatoarele de acum 4-5 ani, asa ca si jocurile ar trebui sa se ridice asteptarilor. O sa incerc sa va prezint un “mini-top” al jocurilor pentru device-uri Android (dupa parerea mea).

Locul 5

  
Need For Speed Shift


Este ceea ce cei de la EA au incercat sa “porteze” pentru telefon. Jocul (zic eu) este reusit din punct de vedere al graficii si al gameplay-ului, are bug-uri (cum de altfel toate jocurile am observat ca au), dar este mult prea usor, nu este un challenge. Este un joc pt pierdut vremea 4-5 ore in total si non-addictive. Controlul se face numai prin tilt-ul device-ului, nu exista alte optiuni, dar raspunde repede si nu mi s-a blocat niciodata. L-am testat pe Samsung Galaxy S si a rulat fara probleme. Are nevoie de spatiu pentru fisiere aditionale.
Locul 4Asphalt 6 Adrenaline

Daca tot mi-au placut mie jocurile cu masini acesta zic eu ca este cel mai bun joc cu “masinute” de pana acum. desi are niste bug-uri de grafica oribile jocul este genial si m-a tinut in priza vreo 3 zile. Se poate juca in retea via wi-fi si chiar pe net(asta nu am incercat). Are o gramada de masini si multe metode de control. Eu indic modul cu touch (auto-accel, touch pe jumate de ecran). Raspunde foarte repede si e foarte distractiv. L-am testat pe Motorola Atrix, Iphone 4, Ipod touch g4 si merge perfect. Are totusi nevoie de spatiu ( in jur de 700mb).

Locul 3Shine Runner

Un joc genial, mega-addictive, cu o grafica excelenta si raspuns foarte bun. Este un joc mic ca marime (vreo 30 mb) si nu are storyline deloc, pur si simplu este vorba despre un “redneck” care “zboara” prin mlastina dintr-o parte in alta, cumpara chestii dintr-un loc si le vinde in altul. Jocul asta trebuie incercat neaparat. Nu l-am testat decat pe Motorola Atrix si merge perfect.

Locul 2Angry Birds

Angry Birds? Serios? DA. Jocul asta (desi nu are vreo grafica extraordinara) ma obsedeaza din 2010. am facut 3 stele la TOT. Este cel mai addictive joc care l-am jucat vreodata desi pare atat de simplu. Cei de la Rovio (de origine ceha din cate am inteles) au facut un joc atat de simplu dar atat de genial incat a obsedat intreaga lume. Nu cred ca are rost sa scriu pe ce l-am jucat ca merge pe absolut orice (inclusiv touch-uri rezistive). Si ca sa recunosc, Rio a fost cel mai dragut dupa parerea mea.

Locul 1Spider-Man Total Mayhem & Avatar

Binenteles ca nu am reusit sa ma hotarasc pe un singur loc 1. Aceste 2 jocuri sunt absolut uluitoare. Nu sunt uluitoare datorita graficii, sau gameplay-ului, pur si simplu totul la un loc din nota 6-7 fiecare aspect au scos 10. Au un storyline bun, raspuns f bun si grafica bunicica avand in vedere ca ruleaza pe Galaxy S foarte bine. Binenteles ca au nevoie de spatiu pentru fisiere suplimentare dar nu foarte mult. Daca stau sa ma gandesc bine poate ca Spidy e un pic mai interesant decat omul albastru dar tot locul 1 sunt amandoua jocurile. Va asteptam sa votati intre cele 2 jocuri pe noua mea pagina de Facebook.
Bineinteles ca ar mai fi inca vreo 15-20 de jocuri dragute (printre care GTA3, Cut the rope) dar deocamdata ma limitez la aceste 5.

Ma poti urmari pe FacebookTwitter sau Google+ pentru ultimele noutati din lumea Apple.

Lasă un comentariu