Trei tweak-uri esențiale oricărui jucător de Pokémon GO

0

Jailbreak-Tweaks-for-Pokemon-GO-593x198

Odată cu ultima soluție de jailbreak din partea echipei Pangu și odată cu lansarea worldwide a Pokémon GO, mulți dezvoltatori de tweak-uri au lansat în Cydia numeroase exploit-uri mici, dar semnificative pentru utilizatorii jocului.

Am făcut o listă cu 3 dintre cele mai bune tweak-uri existente în momentul actual:

1. Pokemon Lock

Pokemon-Lock-577x1024

Pockemon Lock a fost dezvoltat pentru jucătorii “hardcore” care vor doar și simplu să joace jocul în lockscreen. Pentru a putea folosi tweak-ul, trebuie să dezactivezi passcode-ul.

Tweak-ul este disponibil gratuit în repo-ul: http://repo.ziph0n.com/

2. PokeGo LS Gif 

Pokemon-GO-team-Jailbreak-Tweak-GIF

Acest tweak se potrivește foarte bine cu device-urile utilizatorilor pasionați atât de joc, cât și de customizarea iOS-ului, întrucât este o imagine GIF foarte smooth și fluxeaza între cele trei echipe din Pokemon GO.

Tweak-ul este disponibil gratuit în Cydia.

3. Poke GO ++

Poke-Go-plus-plus-577x1024

Poke GO ++ este ultimul, dar nu cel din urmă din această listă. Vine la pachet cu o groază de feature-uri disponibile chiar în joc, fară a mai accesa setările tweak-ului, așa cum ne-am obișnuit cu restul tweak-urilor din seria ++ a dezvoltatorului.

Cu acest tweak utilizatorul poate vedea statusurile pokemonilor săi, să facă location spoofing și să se deplaseze cu ajutorul unui joystick virtual.

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu