Trei tweak-uri esențiale oricărui jucător de Pokémon GO

0

Jailbreak-Tweaks-for-Pokemon-GO-593x198

Odată cu ultima soluție de jailbreak din partea echipei Pangu și odată cu lansarea worldwide a Pokémon GO, mulți dezvoltatori de tweak-uri au lansat în Cydia numeroase exploit-uri mici, dar semnificative pentru utilizatorii jocului.

Am făcut o listă cu 3 dintre cele mai bune tweak-uri existente în momentul actual:

1. Pokemon Lock

Pokemon-Lock-577x1024

Pockemon Lock a fost dezvoltat pentru jucătorii “hardcore” care vor doar și simplu să joace jocul în lockscreen. Pentru a putea folosi tweak-ul, trebuie să dezactivezi passcode-ul.

Tweak-ul este disponibil gratuit în repo-ul: http://repo.ziph0n.com/

2. PokeGo LS Gif 

Pokemon-GO-team-Jailbreak-Tweak-GIF

Acest tweak se potrivește foarte bine cu device-urile utilizatorilor pasionați atât de joc, cât și de customizarea iOS-ului, întrucât este o imagine GIF foarte smooth și fluxeaza între cele trei echipe din Pokemon GO.

Tweak-ul este disponibil gratuit în Cydia.

3. Poke GO ++

Poke-Go-plus-plus-577x1024

Poke GO ++ este ultimul, dar nu cel din urmă din această listă. Vine la pachet cu o groază de feature-uri disponibile chiar în joc, fară a mai accesa setările tweak-ului, așa cum ne-am obișnuit cu restul tweak-urilor din seria ++ a dezvoltatorului.

Cu acest tweak utilizatorul poate vedea statusurile pokemonilor săi, să facă location spoofing și să se deplaseze cu ajutorul unui joystick virtual.

Lasă un comentariu