[Tutorial] Cum sa adaugi muzica si poze in iPod Nano

0

Am primit tot felul de intrebari de genul “mi-am luat un ipod nano, zi-mi si mie cum pun muzica si poze in el”, asa ca m-am hotarat sa fac un tutorial sa va arat cum se face :). In primul rand aveti nevoie de iTunes (preferabil 10.1). Dupa ce l-ati deschis, bagati iPod-ul la USB-ul PC-ului si in stanga veti avea o nou categorie: “Devices”
Sub numele categoriei, aveti device-ul vostru. Dati click pe acesta si in fereastra principala o sa aveti informatiile generale ale iPod-ului. (click pe poze mentru maximizare)

Acum aveti doua optiuni: adaugati muzica sau cateva poze.
Pentru muzica va duceti in stanga la categoria Library si apasati la Music. Aici puneti ce muzica vreti (trageti de fisierul muzical si il punteti in fereastra principala).
Daca vreti sa puneti poze, este putin mai complicat dar cred ca o sa va descurcati :). Prima data deschideti My Photos (din Start Meniu) si creati un folder in acesta.
Aici puneti pozele voastre. Pentru a le copia in iPod, va duceti in iTunes la tab-ul “Photo”.

Aici va duceti la categoria iPod si bifati casuta “Synchronize photos from” si aici selectati folderul creat mai devreme. Acum sus apasati pe File si Sync X iPod (unde X este numele iPod-ului tau).

Daca dupa acest tutorial, tot nu ati reusit sa puneti poze sau muzica, lasati un comentariu cu problema si va voi raspunde cat mai repede cu putinta.

Keep Us Alive! Click Here!

Lasă un comentariu