[Tutorial] Cum sa imbunatati autonomia bateriei in iOS 5

2

Majoritatea utilizatorilor de iOS 5 se plang de faptul ca acest nou soft a adus si un lucru foarte neplacut, si anume autonomia bateriei care este foarte scazuta fata de iOS-ul precedent. Totusi dupa ce m-am jucat cu diferite setari si optiuni ale iOS 5, am descoperit o metora pentru a capata cu pana la 25-30% mai mult (din procentajul bateriei pe iDevice) intr-o zi obisnuita.

Acest tutorial poate fi uramt si de persoanele care nu au jailbreak pe telefonul propriu prentru ca doar modificam cateva setari ale iOS-ului.

Pasul 1: Deschideti aplicatia Settings;

Pasul 2: Intrati in General – Usage si setati “Battery Percentage” pe ON (pentru a observa cat de mult a fost imbunatatita autonomia)

Pasul 3: Ne intoarcem in meniul principal al Settings si acum intram in Location Servces;

Aici ar trebui sa dati pe OFF toate aplciatiile in afara de “Camera”, “Compass”, “Safari”, “Weather” si orice aplicatie ce va cere sa upload-ati poza (de exemplu Facebook, DropBox, etc)

Pasul 4: Ramanem in sub-meniul Location Servces unde dam scroll in jos pana ce gasim optiunea “System Services”.

Aici veti vedea ca toate optiunile sunt date pe ON insa in afara de “Compass Calibration” (asta daca folositi aplicatia Compass) le puteti oprii (OFF).

NOTA: Daca aveti jailbreak, puteti salva baterie introducand telefonul in SafeMode cand nu aveti nevoie de extensiile pentru MobileSubstrate. De asemenea inchiderea Bluetooth-ului, WiFi-ului, Find My iPhone, Photo Stream sau introducerea telefonului in Airplane Mode poate ajuta iDevice-ul vostru foarte mult.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, lasati mai jos un comentariu si o sa va ajut cat mai repede cu putinta.

Ma poti urmari pe FacebookTwitter sau Google+ pentru ultimele noutati din lumea Apple.

2 COMMENTS

Lasă un comentariu