[Tutorial] Downgrade baseband-ului de iPad la un baseband decodabil cu ultrasn0w!

0

Dupa cum stiti foarte bine baseband-ul de iPad se utiliza pentru a se putea face unlock iPhone-ului dumneavoastra, dar exista o problema, acel baseband afecta senzorii GPS-ului iar acesta devenea infunctionabil. O problema ce era un inconvenient la acel moment, dar acele vremuri deja sunt trecute. Astazi DevTeam a lansat redsn0w 0.9.14 beta 1 ce poate face downgrade baseband-ului 6.15.00 la baseband-ul decodabil cu ultrasn0w 5.13.04 si pe langa acest lucru functionalitatea GPS-ului nu va mai avea de suferit.

Am pregatit pentru cei ce vor sa isi utilizeze GPS-ul un tutorial:

Linkuri de descarcare pentru redsn0w 0.9.14 beta 1: Windows, Mac.

Pasul 1:

Te duci la categoria Extras-> Custom IPSW in redsn0w pentru a afla ce versiune de firmware ai(utilizatorii de iPhone 3GS cu bootrom nou pot sari peste acest pas)

Pasul 2:

Stingi controlat telefonul prin apasarea butonului de lock pentru aproximativ 4 secunde urmat de un slide. ATENTIE: Acest pas este foarte important pentru a nu aparea probleme cu ramdisk-ul in timpul downgrade-ului!

Pasul 3:

Te duci inapoi la prima fereastra, apesi “Jailbreak”. Selectezi casuta in care scrie “Downgrade from iPad baseband”, deselectezi Cydia daca o ai deja instalata si apesi Next pentru a continua pasii si a intra in DFU.

 

Din acest moment aveti un iPhone deblocat, fara probleme soft si cu posibilitatea utilizarii unui soft GPS pentru navigatie! Singurul lucru ce va ramane sa faceti este: ENJOY IT!

Goodbye Bricked iPhone!

Lasă un comentariu