[Tutorial] Downgrade de la iOS 4.3.1 la iOS 4.3, 4.2.1 sau 4.1

0


Cu totii am aflat ca Apple a lansat iOS 4.3.1 si poate unii dintre voi deja ati facut update si vreti acum sa reveniti la o versiune anterioara de iOS, din diverse motive.

Iata un tutorial pe care-l puteti folosi pentru a face downgrade de la iOS 4.3.1 la iOS 4.3, 4.2.1, 4.1. Tutorialul este destinat posesorilor de iPhone 3GS si iPhone 4.

NOTA! Pentru a putea face acest downgrade, trebuie sa aveti SHSH salvat pentru versiunea la care faceti restore.

Pasul 1:

Trebuie sa downloadati versiunea de iOS la care doriti sa faceti downgrade de aici.

Pasul 2:

Acum trebuie sa introduceti telefonul in modul DFU urmand acesti pasi.

Pasul 3:

Navigati catre  C:\Windows\System32\drivers\etc\ si cautati fisierul “hosts” pe care trebuie sa-l editati un pic pentru a pacali Apple ca foloseste un server oficial.Asadar, deschideti fisierul “hosts” folosind Notepad (click dreapta > Edit) si adaugati randul 74.208.105.171 gs.apple.com ca in imaginea de mai jos apoi salvati modificarile.Pasul 4:

Deschideti iTunes, selectati telefonul vostru din lista din stanga si, in timp ce tineti apasata tasta “Shift” (stanga) dati click pe butonul Restore dupa care selectati fisierul pe care l-ati downloadat la pasul 1.Este posibil ca in timpul procesului de restore sa primiti eroarea 1013. Nu trebuie sa faceti altceva decat s-o ignorati. In caz ca, dupa ce v-a aparut acea eroare, telefonul vostru a ramas in Recovery Mode, trebuie doar sa deschideti TinyUmbrella de aici si sa dati click pe “Exit Recovery”. Sursa

Daca ati urmat cu exactitate acest tutorial, acum aveti una din versiunile anterioare de iOS la care puteti face jailbreak cu unul din tutorialele de pe blog (puteti cauta un tutorial anume in casuta de Search in dreapata paginii)

Keep Us Alive! Click Here!

Lasă un comentariu