[Tutorial] Jailbreak pentru iOS 8 folosind Pangu pe Windows sau Mac OSX

0

Pangu-JailbreakCu cateva minute in urma, echipa Pangu a lansat versiunea 1.2 a programului cu care facem jailbreak pe iOS 8.x.x. Din fericire, acest update contine o multitudine de functii noi, precum Cydia preinstalata, suport pentru limba engleza dar si o noua sectiune care permite efectuarea unui restore inainte de jailbreak, folosind un ipsw pentru modelul si versiunea iOS (4.x – 8.x) corespunzatoare.Untitled

Bineinteles, inainte de orice tentativa de jailbreak, trebuie neaparat un backup, fie el in iTunes sau iCloud. De asemenea, daca ati facut update de la iOS 7.1.x la iOS 8.x.x OTA (over the air) efectuati un restore, altfel jailbreak-ul nu isi va finaliza procesul cu succes, iar cel mai probabil device-ul cu pricina va intra intr-un bootloop.

Pentru a face jailbreak, conectati terminalul la PC (o versiune a Pangu va fi disponibila in curand si pe Mac) > click dreapta pe iconita Pangu > “Run As Administrator” > click pe “Start Jailbreak”. Din acest moment, jailbreak tool-ul isi va face treaba, procedura durand undeva la cinci minute. Dupa reboot ar trebui sa gasiti Cydia in SpringBoard. Cand va fi lansata, versiunea de Mac va functiona la fel.

2014-11-10 at 15.52

Totodata, daca esti un cititor inrait al blogului, ai aici repo-ul nostru, pe care te incurajam sa il adaugi: repo.iphonews.ro

Gasesti acolo diferite pachete precum un AdBlocker pentru iOS 8, noua interfata Apple Watch, optimizata pentru device-urile cu iOS si altele, toate gratuit!

addrepomsg

Aveti un download link catre Pangu pentru Windows aici.

Rulati Mac OSX? Descarcati Pangu de aici.

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu