[Tutorial] Jailbreak pentru iOS 8.4, iOS 8.3, iOS 8.2, iOS 8.1.3 folosind TaiG 2.2.0

0

taig-ios-8.3-jailbreak

 

În cursul acestei zile echipa de hackeri din China, cunoscută și sub numele de TaiG, a lansat o soluție de jailbreak pentru iOS 8.1.3, iOS 8.2, iOS 8.3 și iOS 8.4.

Device-urile compatibile sunt:

  • iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6 Plus
  • iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad, iPad Air, iPad Air 2
  • iPod Touch 5G, iPod Touch 6G

Momentan jailbreak-ul se poate face doar de pe Windows și implică descărcarea tool-ului TaiG de aici (link direct) sau de pe site-ul TaiG. După efectuarea back-up-ului, asigurați-vă că dețineți unul din device-urile menționate mai sus și că rulează versiunile de iOS compatibile, altfel evident nu veți beneficia de jailbreak.

taig

După instalare, trebuie să conectați device-ul la iTunes și să efectuați un back-up pentru orice eventualitate (sau restore prima dată, dacă ați făcut update OTA la iOS), iar apoi puteți deschide cu încredere (run as administrator) programul cu care faceți jailbreak, în timp ce device-ul este conectat la PC.

TaiG-Uncheck-1024x737Atenție! Trebuie neapărat să deselectați a doua căsuță, deoarece pe lânga Cydia, programul va instala și o aplicație chinezească pe care e bine sa o evitați. Totodată, ca în anii anteriori, trebuie să dezactivăm Passcode Lock, iCloud și Find My iPhone și să activăm Airplane Mode.

TaiG-Finished-iSO-8.1.1-Jailbreak-1024x741Acestea fiind spuse și aplicate de către cititori, putem începe procesul de jailbreak apăsând pe butonul verde. Acum așteptăm…

La sfârșit, TaiG o să vă atragă atenția asupra faptului ca jailbreak-ul a reușit.

Acum puteți face update inapoi la iTunes.

Atentie! Cydia Substrate nu este încă compatibil cu iOS 8.3, iOS 8.2 și iOS 8.1.3. Prin urmare, mai nimic din Cydia nu o să funcționeze.

Lasă un comentariu