[Tutorial] Jailbreak pentru iOS 9 folosind Pangu9 1.0.1 pe Windows

0

jailbreak-ios-9Cu doar o zi în urmă, echipa Pangu din China, ne-a luat pe neașteptate lansând o nouă soluție de jailbreak pentru iOS 9.

jail

Bineînțeles, înainte de orice tentativa de jailbreak, trebuie neaparat un backup, fie el in iTunes sau iCloud. De asemenea, daca ați făcut update de la iOS 9.0 la iOS 9.0.x OTA (over the air) efectuați un restore, altfel jailbreak-ul nu iși va finaliza procesul cu succes, iar cel mai probabil device-ul cu pricina va intra într-un bootloop.

Pentru a face jailbreak, conectați terminalul la PC (o versiune a Pangu9 va fi disponibilă în curând si pe Mac) > click dreapta pe iconița Pangu > “Run As Administrator” > click pe “Start Jailbreak”. Programul vă va indica să dezactivati Find my iPhone și Passcode Lock & Touch ID și să activati Airplane Mode ori de câte ori este nevoie.  Din acest moment, jailbreak tool-ul iși va face treaba, procedura durând undeva la cinci minute. După reboot ar trebui să găsiți Cydia in SpringBoard. Cand va fi lansată, versiunea de Mac va funcționa la fel.

Device-urile compatibile sunt:

  • iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S & iPhone 6S Plus
  • iPad 4, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad, iPad Air, iPad Air 2
  • iPod Touch 5G, iPod Touch 6G

Puteți descărca Pangu9 de aici.

Tweak-uri compatibile cu iOS 9 găsiți aici.

Lasă un comentariu