[Tutorial] Schimba background-ul pentru multitasking si foldere

0

Daca te-ai plictisit de felul cum arata background-ul din interiorul folderelor si cel din multitasking, iti voi arata acum cum il poti schimba. Tutorialul este un pic mai complex, daca nu stii sa folosesti SSH, recomand sa nu iti bagi nasul, doar daca nu ai nimic de pierdut.

In primul si in primul rand ai nevoie de un iDevice care este deja Jailbreak-uit si care are minim iOS 4.1 instalat. Trebuie sa ai instalat din Cydia “afc2add”, iar pe Windows, utilitarul iPhone Explorer cu care vei accesa fisierele iDevice-ului.
Vei mai avea nevoie si de un set de 2 imagini care sa corespunda urmatoarelor dimensiuni:

  • FolderSwitcherBG.png – Dimensiune 320 x 360
  • FolderSwitcherBG@2x.png – Dimensiune 640 x 720

Porneste utilitarul iPhone Explorer, si navigheaza in folderul : /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app
In acest folder vei copia cele doua imagini, si anume: FolderSwitcherBG.png si FolderSwitcherBG@2x.png (suprascrie cele doua fisiere peste cele existente).

Pasul urmator este sa navighezi in folderul : /private/var/mobile/Libary/Caches/ si sa stergi fisierul com.apple.SpringBoard.folderSwitcherLinen. Dupa ce ai sters acest fisier, fa un respring. Acum wallpaper-ul din multitasking si din foldere este schimbat cu cel pe care l-ai ales.
Rezultatul este cel de mai jos :

Poti pune orice poze doresti tu atat timp cat ele sunt in format PNG, si au numele si dimensiunea in pixeli specificata mai sus.

Ma poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati. 
Keep Us Alive! Click Here!

Lasă un comentariu