[Tutorial] Tethered Jailbreak iOS 5 beta2 pentru toate iDevice-urile (Windows)

0

In cursul zilei de astazi, cei de la Dev Team au lansat o noua versiune a redsn0w cu care putem facem tethered jailbreak pe iOS 5 si pe Windows, dupa ce, initial, era compatibil doar cu Mac. Asadar, folosind redsn0w 0.9.8 b2 putem face jailbreak pe iOS 5 din Windows.

Va reamintesc ca aceasta versiune face doar tethered jailbreak terminalelor voastre iPhone, nu este destinata decat celor care au activat telefonul dupa instalarea iOS 5 prin inregistrarea UDID-ului in contul unui dezvoltator de aplicatii pentri iOS. Iar, daca aveti nevoie de unlock, de asemenea nu faceti update la iOS 5 pentru ca faceti si update de baseband si veti ramane fara posibilitatea de a face unlock. De asemenea, insusi MuscleNerd a anuntat ca aceasta solutie de jailbreak este destul de instabila si ca exista riscul aparitiei unor probleme cu Cydia si mobilesubstrate.

Asadar, daca indepliniti conditiile de mai sus, va invit sa urmati pasii de mai jos pentru a face jailbreak terminalelor voastre iPhone 3GS/4 pe iOS 5 folosind redsn0w 0.9.8 b1 pentru Windows.

Pasul 1:

Descarcati redsn0w 0.9.8 b1 de aici

Pasul 2:

Conectati telefonul prin cablul USB la PC si deschideti iTunes. Selectati terminalul din lista din stanga, apasati tasta SHIFT si apoi click pe butonul RESTORE dupa care selectati fisierul care contine iOS 5 beta 1 descarcat.

Pasul 3:

Dupa ce iTunes a terminat procesul de restore, deschideti redsn0w.exe. (va recomand sa deschideti programul folosind Compatibility mode Windows Vista/XP).

Pasul 4:

Dupa ce s-a deschide redsn0w, apasati butonul Browse.

Pasul 5:

Selectati fisierul care contine iOS 5 beta 2 descarcat.

Pasul 6:

Apasati “Next” dupa ce se verifica firmware-ul respectiv.

Pasul 7:

redsn0w va pregati acum procesul de jailbreak.

Pasul 8:

Din meniul care o sa va apara, bifati Cydia si click pe butonul Next apoi.

Pasul 9:

Asigurati-va ca telefonul este inchis si conectat la PC.

Pasul 10:

Introduceti-l in modul DFU urmand instructiunile care o sa va apara.

Pasul 11:

Telefonul se va restarta.

Pasul 12:

redsn0w va incepe procesul de jailbreak.

Pasul 13:

Dupa ce a terminat, veti fi notificat printr-o fereastra exact ca cea de mai jos. Apasati butonul Finish, dupa care telefonul va fi restartat.

Insa, avand in vedere ca acesta este doar un tethered jailbreak, va trebui ca de fiecare data cand restartati telefonul vostru, sa rulati din nou redsn0w 0.9.8 pentru activa jailbreak-ul din nou. Bineinteles, nu va trebui sa repetati pasii de mai sus inca o data ci doar sa deschideti redsn0w 0.9.8 b1 si sa selectati doar Just boot tethered right now, fara Cydia si sa apasati Next, atat.

Ma poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

Lasă un comentariu