[Tutorial] Tethered Jailbreak pe iOS 4.3.2 cu redsn0w 0.9.6 RC12

0


La nici cateva ore de la lansarea noii versiuni de iOS de catre Apple, s-a constatat ca pe aceasta se poate face jailbreak folosindu-ne de acelasi redsn0w 0.9.6 RC12 destinat pentru iOS 4.3.1. Bineinteles, acesta va fi un tethered jailbreak atat pentru iPhone 4, cat si pentru iPhone 3GS New Bootrom, iar pentru Old Bootrom va fi untethered.

ATENTIE! Cei care aveti nevoie de unlock nu faceti update la iOS 4.3.2 pentru ca veti pierde aceasta posibilitate odata cu update-ul de baseband care momentan este nedeblocabil.

Iata pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a face jailbreak terminalelor voastre iPhone 3GS/4 pe iOS 4.3.2 folosind redsn0w 0.9.6 RC12, atat pe Windows, cat si pe Mac:

Pasul 1:

Downloadati versiunile iOS 4.3.2 si iOS 4.3.1 pentru modelul vostru de telefon de aici.
Downloadati redsn0w 0.9.6 RC12 pentru Windows / Mac.

Pasul 2:

Faceti update la noua versiune de iOS 4.3.2 din iTunes;

Pasul 3:

Porniti redsn0w si selectati fisierul care contine iOS 4.3.1 downloadat mai devreme;

Pasul 4:

Bifati “Install Cydia” si apasati Next;

Pasul 5:

Asigurati-va ca telefonul este inchis si conectat la PC si apasati Next. In aceasta etapa va trebui, pentru a continua, sa introduceti telefonul in modul DFU. Instructiunile puteti sa le urmati de aici, de asemenea va vor aparea si intr-o fereastra a redsn0w.

Pasul 6:

Asteptati sa se termine procesul de instalare, dupa care telefonul se va restarta automat. In acest moment ar trebui sa aveti un telefon jailbroken cu iOS 4.3.2.

Pasul 7:

Fiind un tethered jailbreak, de fiecare data cand inchideti/restartati telefonul, acesta dispare, iar pentru a avea acces la Cydia si la restul aplicatiilor din aceasta, va trebui sa deschideti redsn0w de fiecare data si sa bifati optiunea “Just boot tethered right now”, dupa care apasati “Next” si urmati instructiunile.

Ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele stiri

Lasă un comentariu