[Tutorial] Untethered Jailbreak pe iOS 4.3.1

0

Dupa cum ne asteptam, Dev Team, a lansat acum 5 minute solutia de Untethered Jailbreak pentru ultimul iOS, respectiv iOS 4.3.1.
Untethered Jailbreak-ul se face cu ajutorul redsn0w 0.9.6 rc9, ultima versiune a celebrului program.
Acesta solutie de jailbreak e compatibila cu iPhone 3GS, iPhone 4 GSM, iPod Touch generatiile 3 si 4, iPad-ul original si AppleTV generatia a doua.
Puteti descarca redsn0w 0.9.6 rc9 pentru Windows sau pentru Mac OSX.
Tot astazi, Dev Team a lansat si PwnageTool 4.3 pentru Mac OSX

Tutorial

Acest tutorial este destinat celor care detin un iPhone 4/3GS si doresc sa faca jailbreak untethered pentru iOS 4.3.1 folosind Redsn0w 0.9.6 rc 9 Windows.

Daca aveti nevoie de unlock, aveti grija sa faceti update la iOS 4.3.1 fara update de baseband. Pentru iPhone 4, puteti folosi acest tutorial.

Pasul 1:

Downloadati redsn0w de mai jos si iOS 4.3.1 pentru modelul tau de telefon de aici.
redsn0w pentru Windows
redsn0w pentru Mac OSX

Pasul 2:

Conectati telefonul prin cablul USB la PC si deschideti iTunes. Selectati terminalul din lista din stanga, apasati tasta SHIFT si apoi click pe butonul UPDATE sau RESTORE (recomand UPDATE pentru ca la RESTORE veti pierede taote datele de pe iDevice) dupa care selectati fisierul care contine iOS 4.3.1 descarcat mai devreme.

Pasul 3:

Dupa ce iTunes a terminat procesul de restore, deschideti redsn0w.exe. (va recomand sa deschideti programul folosind Compatibility mode Windows XP SP3)

Pasul 4:

Dupa ce s-a deschide Redsn0w, apasati butonul Browse.


Pasul 5:

Selectati fisierul care contine iOS 4.3.1 descarcat mai devreme.ATENTIE! Pentru iPhone 3GS o sa vi se deschida o fereastra in care sunteti intrebati daca aveti old bootrom sau new bootrom. In functie de telefonul vostru, alegeti optiunea care trebuie. Daca aveti new bootrom apasati YES, in caz contra NO.


Pasul 6:

Apasati next dupa ce se verifica firmware-ul respectiv.


Pasul 7:

Redsn0w va pregati acum procesul de jailbreak.


Pasul 8:

Din meniul care o sa va apara, bifati Cydia si click pe butonul Next.ATENTIE! In cazul iPhone 3GS o sa va apara o noua fereastra in care sunteti intrebati daca vreti sa faceti update la baseband-ul de iPad 06.15. Eu va sfatuiesc sa n-o faceti, pentru ca apoi o sa aveti o gramada de probleme pentru care nu exista nicio rezolvare momentan si va complicati degeaba.


Pasul 9:

Asigurati-va ca telefonul este inchis si conectat la PC.

Pasul 10:

Introduceti-l in modul DFU urmand instructiunile care o sa va apara.


Pasul 11:

Telefonul se va restarta.


Pasul 12:

Redsn0w va incepe procesul de jailbreak.


Pasul 13:

Dupa ce a terminat, veti fi notificat printr-o fereastra. Apasati butonul Finish, dupa care telefonul va fi restartat. Sursa


Lasă un comentariu