Tweak-uri compatibile cu iOS 8.4, iOS 8.1.3, iOS 8.2 și 8.3

0

cydia-icon-ios7După cum cel mai probabil știți, echipa de hackeri TaiG din China, a lansat marți o soluție de jailbreak pentru iOS 8.1.3, 8.2 și 8.3.

Puteți face jailbreak urmărind tutorialul de aici.

FullSizeRenderÎn cursul zilei de ieri, Saurik, a actualizat Cydia Installer. Saurik spunea într-un tweet că acest patch aduce compatibilitate cu iOS 8.3. Pe lângă asta, el s-a ocupat și de repararea mai multor bug-uri întâlnite de utilizatorii care au facut jailbreak folosing ultima soluție lansată de TaiG.

Pentru că multă lume ne-a întrebat ce tweak-uri sunt compatibile cu iOS 8.3, aveți la dispoziție o listă cu toate pachetele din Cydia care funcționează la momentul de față. Lista este actualizată constant și poate fi accesată aici.

Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu