Un roman a fost sunat de Tim Cook, CEO-ul Apple

1

Apple-CEO-Tim-Cook-Speaking-FBN

Stim de mult timp ca Steve Jobs citea email-urile primite de catre uilizatorii de Apple device-uri si uneori le si raspunde. Astazi unul din prietenii mei, Alex Blajan a fost sunat de Tim Cook, CEO-ul Apple, care a luat exemplul lui Steve si interactioneaza cu utilizatorii care il contacteaza, in acest caz fiind vorba de o problema cu Mac-ul lui Alex.

Eram in RATB cand am primit un apel de la un numar ascuns. Am raspuns insa fiind zgomot pe langa mine nu am putut auzi foarte bine ce spunea cel cu care vorbesc asa ca i-am cerut sa vorbeasca mai tare. Am crezut ca sunt contactat in legatura cu un produs cumparat recent insa cand am auzit ‘Tim Cook’ am fost uimit si mi-am amintit ca i-am trimis un email cu 2 zile in urma, email dat mai mult in gluma, necrezand ca acesta imi va raspunde sau mai mult, ma va suna. Conversatia a durat 4 minute dupa care Tim m-a repartizat unui ‘Apple Support guy’  iar discutia a fost strict legata de problema hardware care o aveam cu Mac-ul.

De asemenea Alex a spus ca

 

Mai jos este conversatia prin email a lui Alex cu T. Cook:

Sparrow

Mi se pare foarte interesat ca Tim Cook a discutat cu un roman legat de produsele sale si mai ales interesul oferit pentru rezolvarea anumitor probleme legate de aceastea.

1 COMMENT

  1. Nu cred ca a vorbit chiar cu Tim Cook. Am luat si eu legatura cu ei, prin aceeasi metoda. Am trimis un mail pe tcook@apple.com si apoi am fost sunat de catre o persoane care s-a recomandat a fi de la BIROUL lui Tim Cook. Deci nu este chiar Tim Cook.

    Am avut vreo 3-4 conversatii telefonice cu ei pe aceasta cale, dar niciodata cu Tim Cook.

Lasă un comentariu