Unlock permanent la orice iPhone cu doar 169$

0


Da, ati citit bine. Aceasta informatie umbla pe internet si se face foarte mare valva pe seama ei.
Cei de CutYourSim.com ofera acum un nou serviciu de decodare permanenta pentru orice model de iPhone, codat in orice retea pentru pretul de 169$, acest lucru facandu-se la distanta prin intermediul iTunes si comunicarea IMEI-ului acestora.


Singura diferenta intre acest site si altele de genul, in afara pretului care poate fi mai mic sau mai mare, este “garantia” pe care o dau cei de la Dev Team acestuia:

Chronic: “it’s actually legit, they are somehow whitelisting the IMEIs, not totally sure how it works… iPhone is being repaired now so can’t test, but I know @CutYourSim is legit thru past dealings. I’m positive his unlock offerings are legit.”

MuscleNerd: “The well-established online unlockers for other cellphone brands are suddenly today selling iPhone unlocks..obviously something opened up. This “grey market” access into Apple’s database has been around (in the UK for instance) for a while, but typically only brick&mortar stores”sursa

Deocamdata nu stie sigur nimeni daca acest lucru functioneaza asa cum se “lauda” cei de la CutYourSim.com sau daca este 100% legal sau daca se ofera o garantie in caz ca Apple ar bloca aceste decodari facute fara acordul lor sau daca operatorii de telefonie mobila vor cere acest lucru celor de la Apple. Fiti prudenti si bineinteles va sfatuiesc sa mai asteptati reactii din partea celor care deja au apelat la ei sau urmeaza in viitorul apropiat, pentru ca sigur vor exista. Mai multe informatii gasiti pe site-ul cu pricina www.CutYourSim.com

Ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele stiri

Lasă un comentariu