[UPDATE] Untethered Jailbreak pentru iOS 7

8

Acum cateva minute cei de la evad3rs au lansat jailbreak-ul untehtered pentru toate device-urile ce ruleaza iOS 7.0.x!

Procesul de jailbreak este identic cu cel de pe iOS 6, puteti urmarii tutorialul de aici.

Puteti descarca solutia de jailbreak pentru Windows sau Mac OSX.

Nu uitati sa faceti restore inainte de jailbreak, daca ati facut update OTA.

 

8 COMMENTS

 1. radu, sa inteleg ca la IOS 7.0.4 putem acum sa facem Jailbreak si implicit sa instalam siriRO ?
  Eu am IOS 6.1.3 si nu am facut pana acum actualizare, dar daca se poate ca pe IOS 7.0.4 sa instalez siriRO, o fac si pe asta :))

 2. am inteles,multumesc frumos, dar ce ma sfatueisti,sa fac update la IOS 7.0.4 ? are ceva in plus sau in minus fata de ce am acum ,respectiv 6.1.3 ? Adica, o sa imi mearga mai bine sau il incetinesc in vreun fel cu aplicatii inutile?
  acum siriEN imi merge foarte bine ca de fapt toate aplicatiile si imi e sa nu il incetinesc,stii cum e cu “ceva nou”, mai bine sa faca altii inainte :)))

 3. salut radu. este 4s , pana la urma l-am actualizat la IOS 7.0.4 , merge bine vad si parca e altfel, mai face lift :)) . Doua intrebari am daca poti sa-mi raspunzi.
  Pot scoate codul ala de 4 cifre cand debochez ecranul ? Si a doua,pot sa schimb logoul operatorului ? Adica in loc de cosmote sa scriu altceva? Multumesc frumos !

  • trec peste prima intrebare la care raspunsul este evident (doar tu ai setat codu, nu te-a pus nimeni). jailbreak si zeppelin din cydia, pui orice text sau imagine vrei 🙂

Lasă un comentariu