[Update] Downgrade-ul de Baseband vine in mai putin de o ora!

0

Dupa cum am anuntat ieri, solutia de downgrade pentru cei ce utilizau baseband-ul 6.15.00 pentru unlock, soseste in mai putin de o ora! Dev-Team a anuntat pe blog ca au adaugat aceasta optiune in redsnOw si sunt ultimele pregatiri inainte de lansare. Daca ai baseband-ul 6.15.00, poti face downgrade la 5.13.04 chiar daca ai avut sau nu acest baseband. Acest downgrade creeaza un combo perfect deoarece GPS-ul va deveni iar utilizabil, si unlock-ul nu se va pierde, avand fiecare utilizator sansa de a face acest lucru cu ultrasn0w! Din informatiile venite de pe blogul celor de la Dev Team pasii pentru a face acest downgrade ar fi urmatorii:

1) Te duci la categoria Extras-> Custom IPSW in redsn0w pentru a afla ce versiune de firmware ai(utilizatorii de iPhone 3GS cu bootrom nou pot sari peste acest pas)

2)Stingi controlat telefonul prin tinerea apasat a butonului de lock pentru aproximativ 4 secunde urmat de un slide pentru a-l stinge. ATENTIE: Acest pas este foarte important pentru a nu aparea probleme cu ramdisk-ul in timpul downgrade-ului !

3)Te duci inapoi la prima fereastra, apesi “Jailbreak”. Selectezi casuta in care scrie “Downgrade from iPad baseband”, deselectezi Cydia daca o ai deja instalata si apesi Next pentru a continua pasii si a intra in DFU.

Dupa ce ramdisk-ul va fi lansat vei vedea ruland Pwnapple, eventual vei putea fi dus la pasul cu flashuirea baseband-ului daca este necesar. ATENTIE: Acest proces are o durata diferita de timp, poate sa fie intre 3-8 minute! Nu vor aparea informatii in timpul acestui proces, iar telefonul se va reboota singur dupa ce totul va fi finalizat.

Acum tot ce ramane este sa asteptam noua versiune de redsn0w!

Lasă un comentariu