Upscale permite schimbarea rezoluției oricărui iPhone

0

cydia-icon-ios7Cu toții ne dorim un iPhone 6 sau un iPhone 6 Plus. Ecranul terminalelor sunt mai mari, din punct de vedere software, cât și hardware. Ei bine, Upscale este soluția perfectă care inlocuiește feeling-ul solid ale noilor telefoane de la Apple, dar nu și experiența de utilizare al acestora.

Upscale permite oricărui utilizator de iPhone 4S/5/5S, dar și iPhone 6 de a schimba rezoluția stock a display-ului, măsurată evident în PPI (Pixels Per Inch).

Rezoluțiile stock variază de la device la device. Acestea sunt:

  • iPhone 4/4S – 640 x 960 pixeli
  • iPhone 5/5S – 640 x 1136 pixeli
  • iPhone 6 –  750 x 1334 pixeli
  • iPhone 6 Plus – 1920 × 1080 pixeli

Am testat și eu tweak-ul pe al meu iPhone 5, merge perfect și îl recomand cu încredere. Mai jos aveți câteva screenshot-uri cu rezoluția unui iPhone 6 pe un iPhone 5/5S.

Upscale-Phone-1024x979Upscale-Settings-1024x979După cum puteți vedea, terminalul preia foarte bine funcțiile fratelui său mai mare, iPhone 6.

Mai trebuie menționat faptul că Upscale funcționeaza doar cu device-urile tip iPhone. În cazul în care tweak-ul a fost înstalat pe un iPad, acesta nu va mai porni. În cel mai rău caz, va trebui să efectuați un restore sau să bootați în Safemode și să dezinstalați tweak-ul. (tutorial Safemode aici).

Upscale nu poate fi găsit într-unul din repo-urile default ale Cydia. Tweak-ul poate fi descărcat gratuit din repo-ul http://repo.bd452.com

Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu